Skip to main content

Homeopatie

Homeopathie en middelen

Het geheime wapen vanuit de natuur is de Homeopathie.

De krachten van de planten en mineralen uit de natuur zijn de toekomst van de mens. Deze middelen zijn zonder chemicaliën, geur en kleurstoffen gemaakt. De natuur heeft ons zoveel moois te bieden. Kruiden en mineralen worden al duizenden jaren gebruikt met zeer goede resultaten.

Instituut Blokdijk werk ook met homeopatische middelen.

Deze middelen zijn breed inzetbaar in de praktijk om de patiënt nog beter te kunnen helpen met onbegrepen klachten.

Homeopathie is de vriendelijke weg naar gezondheid.

Homeopathie wordt in Nederland, België en In Duitsland veel toegepast. De laatste jaren is daar India daarbij gekomen met de Banerji Procollen.

Artsen en Homeopaten passen dit in de praktijk toe bij patiënten die klachten hebben waar de regulieren-gezondheid geen antwoord op heeft. Vaak zijn dat de SOLK-klachten.Vanuit het reguliere en complementaire gezondheidszorg van beide zijden heeft men de milde werking van deze vorm van geneeskunde leren waarderen. Dat is heel belangrijk.

Wat is Homeopathie?

He is een buitengewoon veilige vorm van geneeskunde, die je benadert als de unieke persoon die je ook bent.

Homeopathische geneesmiddelen

Homeopathische geneesmiddelen worden voor het grootste deel bereid uit geneeskrachtige planten, mineralen en metalen. Bij de productie worden hoge kwaliteitsnormen

Gehanteerd. Daardoor kunnen homeopatische geneesmiddelen ook op het beleid van kwaliteit de vergelijking met andere geneesmiddelen probleemloos doorstaan.

Homeopathie is ook bijzonder geschikt voor dieren.

Deze reageren heel positief op een behandeling.